Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaMuayeneArka da emniyet kemeri yok muayeneden geçer mi?

Arka da emniyet kemeri yok muayeneden geçer mi?

Muayene nedir? Muayene her aracın trafikte kalabilmesi ve normal standartları karşılaması için düzenli olarak araçlara yapılan kontrollerdir. Arka da emniyet kemeri yok muayeneden geçer mi? diye pek çok soru geldi bu yazımızda bu bilgileri size aktaracağız.

Öncelikle aracınız yeni bir model araç ve eskiden emniyet kemeri var siz söktüyseniz muayeneden geçmeyecektir. Eğer aracınız eski model bir araç ise aracın fabrikadan çıkışlı halinde de emniyet kemeri arkada yok ise muayeneden geçer. Örnek olarak mazda 323 90 model araçta arkada emniyet kemeri yok iken yeni nesil araçlarda arkada emniyet kemeri vardır.

2020’de artan muayene ücretleri nedeniyle, insanlar artık muayeneye giderken 2 kere düşünüyor. Aracınızın ışık tesisatları, süspansiyonu, silecekleri ve frenleri düzgün çalışıyor ise muayeneye girmekten korkmayın. Örneğin cam açılmıyor kapılar kilitlenmiyor diye muayeneden kalmazsınız.

Eğer makalemizi beğendiyseniz, düşüncelerinizi bize yorum olarak aşağıdaki bölümde bırakabilir. Ayrıca bizi FacebookİnstagramTwitter ve Youtube üzerinden takip edebilirsiniz.

İbrahim Arslan
İbrahim Arslan
İbrahim Arslan, 10 yılı aşkın sektör deneyimine sahip bir otomotiv uzmanıdır. ASE Master, L1, L2 ve L3 Advanced Level Specialist sertifikasının yanı sıra Advanced Automotive Systems lisans derecesine sahiptir. İbrahim, kariyeri boyunca becerilerini otomotiv arıza analizi incelemeleri, danışmanlık, teşhis yazılımı geliştirme ve tabii ki yazmaya yönelik olarak uyguladı. İbrahim, onu elektrikli araçlar ve otonom sistemler gibi en son endüstri trendlerini takip etmeye motive eden matematik, bilim ve teknoloji tutkusuna sahip. Aynı zamanda, 1987 Chevy Cavalier Z-24 ve 1998 Chevy Astro Van AWD gibi eski araçlara bir zaafı var.
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular

Recent Comments

Abdurrahim Yalçın on Otomatik Şanzıman Geç Vites Atma